torsdag 28 maj 2009

Middagsproblem

Har handlat för helgens middagar. Trots att vi gjorde upp planer för helgen vid middagsbordet ikväll så har vi redan lyckats förstöra dom planerna.

På fredagkväll skulle vi äta fläskfilé, klyftpotatis och en svampsås som Tommy skulle välja ett gott vin till. När jag handlade så köpte jag kycklingfilé istället för de hade färsk till ett bra pris. Så just nu vet vi inte om vi äter kycklingfilén eller om det blir lövbiff. Jag har en känsla att det blir Tommys vinval imorgon som avgör.

Söndagen lyckades vi också förstöra planerna för. Vi hade tänkt åka ut till Tommys mamma på eftermiddagen efter att vi njutigt av det fina varma sommarvädret som har utlovats. Eftersom vi är relativt stuglös just nu (bara en grop i marken) så beklagade jag mig över att vi inte hade någonstans att ta vägen. Tommy (helt underbar) kom med idéen att vi kunde ta cyklarna och ha en picknick någonstans. Det innebär att den inplanerade franska, otroligt goda köttgrytan får vänta och ge plats för grillad kyckling, god sallad och ett lagomt kylt glas vin.

Så även om Tommy helt förstört våra planer för helgen så tänker jag inte klaga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar