söndag 19 juli 2009

Abborrar


Igår började vi dagen med att lägga ut näten, vi provar fortfarande lite olika ställen för att se var det verkar vara bäst. När vi hämtade upp näten på kvällen blev vi glatt överaskade, nätet var fullt av abborrar. Bara abborrar i fina storlekar och ingen skräpfisk alls.

Eftersom det var så mycket hoptrasslat nät tog vi upp det till stugan för att rensa det. Det blev 14 fina abborrar. Jonas måste ha känt på sig att vi skulle få upp så pass mycket, för han var förbi och hälsade på innan han fortsatte ner till Piteå. Vi skickade hälften av fiskarna med han, så Tommy slapp rensa och han skulle kunna koka abborre när han kom fram.

Förutom att fiska så har vi målat ytterligare panel, nu har vi målat mer än hälften, men färgen tog slut så vi får paus till i morgon.

Idag har det varit härligt, vi har varit ute i princip hela dagen. Inte arbetat så mycket utan mest njutit av det soliga vädret.

2 kommentarer:

  1. Jag har också varit ut hela dagen idag, men på Aronsbadet med en kompis barnbarn. Ibland får man låna lite mindre barn för att få göra saker som de större inte vill göra.

    SvaraRadera
  2. Visst är det bra att låna barn vid behov och sedan kan lämna tillbaka dom.

    SvaraRadera