fredag 2 april 2010

Benbrott

Om det var startskottet för min träning häromveckan så har jag snubblat på mållinjen nu.

I Onsdags när jag var ute och tränade så lyckades jag med att halka på en isfläck och bröt benet ordentligt. Jag kommer inte ihåg allt vad doktorn sa men kontentan är att jag lyckades med att slita av ledbanden, bryta både skenben och vadben samt slitit sönder något som "gafflar" in i hälen.

Med andra ord så gjorde det riktigt, riktigt ont. Foten lå till höger istället för rakt fram. Till råga på allt så gjorde jag det längst ute på en sommerstugeväg där det inte finns en människa och jag hade inte mobilen med mig. Det betyder att jag fick krypa ca 300 meter innan jag kom till en stuga som var bebodd.
Sedan tog det ytterligare ett bra tag innan dom hörde mig så att jag fick hjälp.

Från onsdagkväll till torsdagseftermiddag var jag provisoriskt gipsad och neddrogad. Jag halvsov i princip hela tiden trots att jag försökte låtsas vara hur pigg och hurtig som helst.

Idag känner jag mig riktigt pigg, lite klumpig eftersom jag inte får använda högerbenet men ändå full av energi. Jag ska försöka övertyga ronden om att jag ska få åka hem idag.

1 kommentar:

  1. Hej,
    Undrade igår varför inte bloggen var uppdaterad, men nu förstår jag. Tråkigt att du ligger på sjukhuset. Men hur vore det att ligga kvar där tills dem vill att du ska åka hem. Skynda långsamt är något jag rekomenderar när det gäller skador. Får önska dig en glad påsk ändå, fast du ligger på sjukhuset.

    SvaraRadera