lördag 1 augusti 2009

Tomas Ledin


Tomas Ledin är en artist som funnits med mig hela livet, inte som min favorit men som att alltid funnits. När jag växte upp så var det inte "inne" att gilla honom och det har nog satt sina spår. Så att jag överhuvudtaget var och lyssnade på hans konsert igår på Lulekalaset beror på att vi hade fribiljetter och han var mest attraktiv av det utbud som fanns.

Det intressanta är att han måste vara en av de få artister vars låtar som jag nästan kan texterna till. Det är fortfarande bara nästan eftersom jag inte riktigt lägger det på minnet. Men han har med andra ord nött sig in i min hjärna.

Slutkontentan är att vi hade en trevlig kväll, med otroliga +20 grader mitt i natten. Det är en sådan sommarnatt som är ytterst ovanlig här uppe och att lyckas pricka in det vädret med en folkfest är bara helt underbart härligt. Då spelar det ingen roll om artisten heter Tomas Ledin eller inte. Det går inte att låta bli att njuta.

1 kommentar:

  1. Av bilden av dömma så stod vi inte så långt i från varann på Thomas Ledin. Håller med att det var otroligt varmt i går. Han är bra Ledin.

    SvaraRadera