söndag 18 oktober 2009

Ännu en mycket aktiv vecka

Det som händer nu, händer i huset. Köket levererades i måndags och Tommy tog sexkantsnyckelledigt under tisdagen och onsdagen för att börja montera köket.

På torsdag så firade vi vårt 10-års jubileum. Eftersom det var ett jubileum, så bokade vi bord på Cooks krog där vi hade vår första date. Maten motsvarade inte riktigt mina förväntningar, jag har blivit riktigt kräsen när det gäller goda middagar på restaurang. Det är enklare att äta en vanlig lunch där man inte har så höga förväntningar. Men en bra restaurang där notan kostar lite mer, ska också ha en god mat som sticker ut lite extra.

Fredags morgon for vi ut till stugan och var riktigt superenergiska. Vi har städat gården inför vintern, dragit upp båten, städat inne i huset och byggt kök. Det har varit riktigt intensiva och roliga dagar.

På lördag eftermiddag åkte vi hem, helt slutkörda för att ta en dusch och sova middag innan kvällens eskapader. Vi var på en kvalitetsprovning, där vinerna låg i prisklasserna mellan 450 kr till 1200 kr. Tack och lov så föll jag inte för det riktigt dyra vinet. Restaurangen där vi håller till på är En trappa upp. Och deras mat finns inget att klaga på. Vi fick vildsvinsfilé med en gratäng till. Helt otroligt gott.

Idag var vi åter ute i Kallviken för yttterligare ett arbetspass. Det känns inte som om vi fått lika mycket gjort idag utan det har blivit lite blandad sysselsättning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar