söndag 8 november 2009

En mycket kort resumé över gångna veckor

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Orsaken är att vi har byggt på vårt hus nästan dygnet runt den senast tiden. Vi har först arbetat på våra ordinarie arbeten för att sedan ta oss ut till Kallviken för att göra ett arbetspass där. Vi har oftast varit hemma först vid halvelva-tiden. Det har med andra ord inte funnits mycket tid över för något annat.

Det innebär också att vi har gått över till snabbmatsdieten. Den är mycket effektiv, jag har nog gått ner 4 kg under de veckor som varit. Snabbmatsdiet innebär; pizza, hamburgare, frysmat mm. Vi har faktiskt börja längta efter riktig mat men det får åtminstone vänta i två veckor till.

Vill ni se vad vi gör så är det bara att gå in på byggbloggen. Det kanske inte ser ut som att det händer så mycket utan det har varit en lång transportsträcka. Alltså bara underarbete. Tommy har däremot presterat, han har nästan kaklat hela badrummet.

Det roliga är att på måndag får jag börja med att tapetsera sovrummet. Då kommer det helt plötsligt att synas det jag gör också-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar