fredag 16 januari 2015

Ett år i taget

Det är ungefär ett år sedan jag skrev på den här bloggen och då var jag förkyld....

Tommy och jag har varit på långsemester på Gran Canaria och kom hem för en vecka sedan. Vi hann lagom städa undan och skotta snö för att sedan bli sjuka. Jag har varit sängliggande sedan i tisdags och har just börjat få upp näsan över ytan igen och börjar kunna göra något vettigt igen. Tommy ligger ett dygn efter mig så han påstår att det fortfarande är synd om honom.

Den här veckan har det snöat riktigt bra och idag har det varit töväder. Men varken Tommy eller jag har orkat att gå ut och skottat. Jag var in fram och tillbaka till jobbet imorse, då tog jag bara sats med bilen och lät den ploga sig ut. Inte ens bron har vi rört. När vi kom hem efter semestern hade grannen varit och plogat uppfarten, han hade till och med skottat bron, vilket var helt underbart. Men nu är det som att få börja om från början igen. Det är sällan som både Tommy och jag är sjuk samtidigt och nästan aldrig så rejält som vi har varit nu.

Eftersom vi har börjat bli lite piggare så bäddade vi rent i sängen för att få bort känslan av, svettiga, varma och febriga lakan.

I måndags gjorde jag både den skriftliga och den muntliga tentan i spanskan. Den muntliga vet jag att jag klarade även om jag inte tyckte att jag gjorde bra ifrån mig. Jag tror att jag även klarade den skriftliga men jag är inte säker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar